Tomas representerade Män för jämställdhet

Tomas Wetterbergs blogg kan du läsa om hans träff med Centerkvinnorna. Där var han med i ett samtal om särorganisering, så som exempelvis Män för jämställdhet är.

Mäns våld mot kvinnor är makthavarnas ansvar

Kolla debattartikeln som Martin Lind och Tomas Wetterberg hade i dagens Nerikes Allehanda. Den är återgiven på Tomas blogg.

På lördag den 6 september ses vi igen

Nu är det på väg att bli höst och jag bjuder härmed in till samtal om höstens verksamhet.

Vecka 49 är det dags för den återkommande kampanjen för att motverka mäns våld mot kvinnor. Vi kanske ska förebereda något i Örebro län? Studiecirklar/Seminarium? Kanske i samarbete med Tankarnas trädgård eller... ?

Och så den där återkommande frågan om vi ska byta plats och/eller dag? Kan du inte vara med på lördag kan du väl ändå lämna svar på den frågan i kommentarer nedan?

Ja, tycker ni inte att det är dags att sätta igång med något nu igen? Själv är jag nu mycket aktiv i styrelsearbetet med Män för jämställdhet och ser gärna att fler av er på listan betalar medlemsavgiften dit. På det viset kan vi fylla upp vår plats som lokal grupp i den organisation som gör en hel del. Jag kan berätta lite mer på mötet.

När ses vi då? Jo, den 6 september som är först lördagen denna månad.
Var? Återigen på Harrys
Tid?  17.00 som vanligt