Mäns våld mot kvinnor kan ta sig många uttryck

Kanske inte alla skulle hålla med om att detta är en del av hela den struktur vi pratar om när vi pratar om mäns våld mot kvinnor. Men jag menar att så är fallet.
Läs den här artikeln och kommentera gärna här på bloggen

// Tomas

Nu tar vi nya tag

Nu är det slut på sommaren och Män för kvinnofrid i Örebro tar nya tag. Den här bloggen ska från och med nu bli lite mer läsbar. Här ska vi framöver publicera lite av vad som händer inom området män, jämstställdhet och mäns våld mot kvinnor i Örebro län.

Den 6 september är den första lördagen i september månad och vi kommer återigen att träffas på Harrys i Örebro.
Nu ska vi ta nya tag med lite nya former för vårt arbete. I höst har vi åtminstone en stor utåtriktad aktivitet - så kom ner den 6 september och var med och planera innehållet. Kanske ska vi ändra dag och tid för våra träffar? Kanske är det dags att starta ännu en studicirkel? Kanske är det andra saker du tycker är viktigt att vi ska prata om. Det goda samtalet om mäns engageman för kvinnofrid och jämställdhet ska fortsätta. Eller hur?

Och vill du ha kontakt med oss innan dess är du välkommen att i kommentarerna skriva din e-postadress så lovar jag att kontakta dig med det snaraste.

Du kan också lära mer om Män för jämställdhet genom att gå in på vår
centrala hemsida som du länkas till här.