23 mars/ Nätverket träffades den 18 mars

I lördags träffades så männen i Örebro igen och samtalet var som vanligt väldigt spontant och bra. Det kom att handla en del om sexualiseringen i media och därmed av det uppväxande släktets vardag. Vad betyder det att växa upp med ständig sexism i allt man ser? Vad betyder det för mansrollen och kvinnorollen? Det var det övergripande temat kan man säga.
Sedan hann vi också med några kortare "beslutsärenden":
- Under några månader har det samtalats om att vi ska kalla oss för något annat än Örebros manliga nätverk för kvinnofrid. Många tycker att det inte ligger helt rätt i munnen. Istället så tycker vi att vi kallar oss: MÄN FÖR KVINNOFRID. Kort och gott! Och så kan vi lägga till Örebro när det finns behov av det.

Inför nästa träff kommer Dick att kolla med NA och fixa en notis under rubriken "Örebro idag". Det kan vara bra att vi går utanför nätverkets lista för att informera fler män i Örebro om våra träffar. 

Nästa Tredje lördag är det påskafton. Då ställer vi in, men vi tittar på en annan lördag för träff och sa att vi då gör två nya saker.  Lördagen i april när vi ses så träffas de som kan innan för att dela ut flygblad på torget och sedan fika och samtal på ett fik i närheten. Men tid, datum och plats får vi återkomma till!

Vi bestämde också också att vi ska skriva en insändare i NA om sexindustrins intåg i fotbolls VM. Vi vill fråga fotbollsförbundet i Närke och fotbollsfans i Örebro om vad de tycker om Rullande bordeller på VM. Varför protesterar inte sportsverige tydligare. Vill du se en artikel om VM-bordellerna kan du
klicka här.

Ja, det var nog i korthet vad som hände på Royal lördagen den 18 mars
Hälsningar
Mats

P.S. Vill du komma med på nätverkets e-postlista kan du mejla till Tomas 019-310342@comhem.se  D.S 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback