1 mars se på TV idag,

Hej alla män
 

Med tanke på att ni som var med på förra träffen nere på Royal resonerade om fotbolls VM och prostitution, vill jag tipsa om ett par TV-program ikväll.

20:30

Kalla fakta
Del 8 av 12. I sommar är det Fotbolls-VM i Tyskland och förutom tre de tre miljoner fotbollsfans som förväntas besöka landet befarar man också en invasion av prostituerade. I Tyskland är prostitution lagligt men man tror att under VM kommer den illegala sexhandeln med trafficking och människosmuggling explodera. TV4 Sportens Maud Bernhagen har rest till Tyskland och tittat närmare på en laglig verksamhet som ger utrymme för olagliga handlingar.
 

22:30
Kalla fakta special
Programledare Lena Sundström leder en diskussion med inbjudna gäster kring legaliserad prostitution och moralen inom idrotten. Medverkar gör Karin Mattsson, ordförande i Riksidrottsförbundet, Birgitta Ohlsson, riksdagsledamot (fp) samt Mattias Göransson, journalist och författare. I programmet medverkar även "Maria" som smugglades till Tyskland från Afrika och i flera år tvingades till prostitution.
 

Sedan kan vi väl fundera vidare på vad vi i Örebro kan göra åt det här?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback